Termékek Menü

Barkácsolós cikkek

2013. 09. 17. 12:19:44
A Dohánykészítő Mesterség - készíts finom dohányokat házilag!

Ismervén a vízipipadohányok összetevőit, megszülettek az első próbálkozások az otthoni előállításra. A cél az, hogy minél költséghatékonyabban és egyszerűbben reprodukálni tudjuk a népszerű dohánymárkák ízeit házilag. Habár egyszerűnek tűnik a néhány alapanyag összekeverése, a lényeg az arányok eltalálásában van.
Elöljáróban leszögezném tehát, hogy egyáltalán nem egyszerű jó minőségű dohányt készíteni otthon, sokszor azoknak sem sikerül, akik már csinálták, vagy sok tapasztalatuk van a dohányok állagát illetően.

2013. 07. 05. 12:58:05
Anyu irigykedő alufóliája vagyok...

A szén és a dohány kapcsolatából születnek a hatalmas, finom füstfelhők. No de vigyázat! Neked kell odafigyelned, hogy nehogy túlzottan összemelegedjenek.

A vízipipázás utolsó előkészületei közt sokan már nem fordítanak elég figyelmet a kerámia lefedésére. Pedig, ha ezen a ponton elszámolod magad, akkor könnyen oda lehet az egész tömésed, mert megégeted a dohányt. 

2012. 11. 27. 21:46:54
Glicerin – a füst alapanyaga

„Azt a mindenit, mekkora füstfelhõk! Vajon hogy csinálja?” 

Ha bennetek is felmerült már hasonló kérdés, akkor azt hiszem, ennek a cikknek örülni fogtok. Fõleg a hagyományos dohányt fogyasztó kollégák fognak igazán profitálni ebbõl az információból, de a kristályt füstölõk számára sem elhanyagolható az elkövetkezendõ kis szösszenet.

2012. 11. 14. 18:08:03
Csendes pipázás Heba filterrel

Sokatoknak ismerõs lehet a helyzet, amikor zavaró füstölgés közben a pipában lévõ víz bugyogása. Nos, mint a legtöbb mindenre, természetesen erre is létezik megoldás. Ha kíváncsiak vagytok, hogy lehet a pipa hangját lényegesen tompítani, olvassatok tovább.