Termékek Menü

Forog, füstöl, gyönyörű - Khalil Mamoon belépő pipája

Khalil Mamoon forgó vízipipa fentrőlA Khalil Mamoon pipákat előszeretettel veszik a pipások. Ezek a kézzel gyártott pipák Egyiptomból érkeznek, kivételes minőséget és gyönyörű designt képviselnek. Ez az a szint, amikor a pipa nem csak kiváló füstöt ad, de igazán igényesen is néz ki. 

A Mammoon pipák belépő szintje, az egyik legnépszerűbb modell, a Khalil Mamoon forgó pipája. A pipa talpát és testét csapágy köti össze, így képes 360 fokban körbeforogni és egyszerűbb a csövet az asztal körül vagy a földön ülve továbbadni. Maga a forgás társas pipázásnál alapból jól jön, a pipa sem kicsi, nem könnyű feldönteni, hosszú szívócsöve végén hosszú, díszes, golyós fogórész van. Ez az egyik legelvetemültebb formájú markolat, amivel találkoztam, mindenesetre gyönyörűszép és fogni sem rossz.

A pipatest nem szétszerelhető, még a széntálca is fixen rögzítve van, szóval ha társasági céljából akarjuk utaztatni egy vízipipát, inkább ne ezt vigyük. Nem csak a helyfoglalás végett - ha autóval megyünk van hely - hanem a biztonságos összekészítés az, ami macerásabb, ha nem szereténk, hogy itt-ott megnyomódjon büszkeségünk.

Khalil Mamoon forgó pipa talp és markolatEz a pipa is egy komplett szett: egy alap kerámiát, jó minőségű, de nem mosható szívócsövet, széncsipeszt és tisztító keféket is találunk a dobozban.

Letisztult formák, gyönyörű kialakítás, kiváló füst. Ha nem áldozna az ember húszezreket egy jó pipára, de mégis bejön neki a Khalil Mamoon világa, ez lehet az egyik legjobb választás.

Tartalomhoz tartozó címkék: ujdonsagok vizipipa